Nu tijdelijke actie

Ontdek Volvo Selekt

Tweedehands, niet tweede keuze.

Tweedehands, niet tweede keuze.


Wanneer u voor een Volvo Selekt kiest, koopt u meer dan een prachtige tweedehandswagen.
Alleen de beste tweedehands Volvo's worden geselecteerd om het Selekt-label te dragen, zodat we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt de meest recente software-upgrades en wordt gecontroleerd op meer dan 150 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Een Volvo Selekt wordt geleverd met 2 jaar garantie voor Volvo’s tot 5 jaar en met 1 jaar garantie voor Volvo’s van 5 tot 10 jaar. Daarenboven geniet u ook steeds van gratis pechverhelping én inruilgarantie. Zo maakt u een goede start met de Volvo van uw keuze.

Geniet van onze tijdelijke aanbiedingen


Of u nu een particuliere of zakelijke rider bent, met uw tweedehands Volvo geniet u tot het einde van oktober van een voordeliger tarief op onze financieringsoplossingen.

Let op, geld lenen kost ook geld

*1.99% onder voorwaarden. Vraag inlichtingen bij uw Volvo-verdeler.

(1) Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling.  Kredietbedrag: €30.479,30. Voorschot (facultatief):  €3.520,7. Contante prijs : €34.000.  JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 1,99 %, vaste jaarlijkse debetrentevoet: 1,99%. Looptijd van het krediet: 60 maanden. Terug te betalen in 60 maandelijkse aflossingen van €533,87. Actie geldig van 12/9/2022 tot 30/10/2022. Totaal terug te betalen bedrag: €32.031,7. 

 

(2) Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling met laatste verhoogde maandelijkse aflossing.  Kredietbedrag:  €30.479,3. Voorschot (facultatief):  €3.520,7. Contante prijs: €34.000 . JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 1,99 %, vaste jaarlijkse debetrentevoet: 1,99%. Looptijd van het krediet: 60 maanden. Terug te betalen in 59 maandelijkse aflossingen van €344,99.  Laatste verhoogde maandelijkse aflossing: €12.244,98. Actie geldig van 12/9/2022 tot 30/10/2022. Totaal terug te betalen bedrag: €32.598,98.


Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C ,1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Volvo Car Belux, Hunderenveldlaan 10,B-1082 Sint-Agatha-Berchem, BTW 0420383548, Uw Volvo-verdeler treedt op als kredietbemiddelaar.  Het aangaan van een lening valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

 

Let op, geld lenen kost ook geld.

Klassieke financiering (1)

Klassieke financiering (1)


Geniet nu van 1,99% JKP op en Klassieke financiering met vaste maandelijkse aflossingen

Ballonfinanciering (2)

Ballonfinanciering (2)


Geniet van 1,99% JKP op een Ballonfinanciering waarbij je zelf de looptijd en de laatste verhoogde maandaflossing kan bepalen (binnen de wettelijke grenzen).

Verzeker uw Volvo optimaal

Verzeker uw Volvo optimaal


Speelt u graag op zeker? Geniet dan nu tijdelijk van 10% korting op de Volvo Selekt Omnium. Veiligheid staat bij ons altijd bovenaan, dat is niet anders voor onze tweedehandswagens. Gebeurt er toch iets? Dan kunt u rekenen op de meest complete omnium voor uw Volvo.

Promotie geldig van 12/09/2022 tot 17/10/2022 bij aankoop van een Selekt wagen bij een erkende Selekt verdeler in het deelnemende netwerk. Voor meer informatie over het verzekeringsproduct, raadpleeg de algemene voorwaarden in informatiefiche

Maak u klaar voor de winter

Maak u klaar voor de winter


Ga voor een extra set winterwielen bij de bestelling van uw Volvo Selekt. Geniet nu van onze 3+1 aanbieding. Zo is uw wagen helemaal winterklaar en rijdt u de koude en regenachtige maanden veilig in. Ideaal voor uw volgende skitrip én uw dagelijkse ritten naar het werk.

Promotieprijzen geldig van 12/09/2022 tot 17/10/2022 bij aankoop van een originele Volvo-winterwielenset (bestaande uit 4 complete accessoirewielen: velgen en winterbanden) zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van fouten en/of vergissingen. Uw Volvo-verdeler informeert u graag over de wielensets die op uw Volvo passen. Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving in (product)specificaties en prijzen voorbehouden. De gebruikte afbeeldingen zijn indicatief, het eigenlijke product kan afwijken. Vraag uw Volvo-verdeler naar de meest actuele informatie en technische specificaties en vereisten die nodig zijn om de desbetreffende wielenset te installeren.

Zorgvuldig geselecteerd

Wij selecteren enkel de beste Volvo tweedehandswagens om als Volvo Selekt te verkopen. Een Volvo Selekt is jonger dan 10 jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan.

Grondig gecontroleerd

Een grondige controle op meer dan 150 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo's hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.

Bekijk de checklist
Tot 24 m garantie

U kan tot 24 maanden rekenen op onze Volvo Selekt-garantie zonder kilometerbeperking, die u na afloop nog 12 maanden kan verlengen dankzij Volvo Renewal. Een Volvo Selekt wordt geleverd met 2 jaar garantie voor Volvo’s tot 5 jaar en met 1 jaar garantie voor Volvo’s van 5 tot 10 jaar.

Gratis pechverhelping

Bij elke Volvo Selekt bieden wij 1 jaar gratis pechverhelping door Volvo Assistance*. Later wordt die bij elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met 1 jaar gratis verlengd.

Inruilgarantie

Bevalt uw Volvo Selekt toch niet helemaal, dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 km ruilen.

Up-to-date

De software krijgt een upgrade zodat alle technologieën en systemen aan boord helemaal up-to-date zijn.

Nauwkeurig voorbereid

De originele fabrieksinstellingen worden opnieuw ingesteld en de wagen wordt tot in de puntjes schoongemaakt, zo voelt ook een Volvo Selekt aan als nieuw.

Originele Volvo-onderdelen

Wanneer een kleine herstelling moet worden uitgevoerd, gebruiken we daarvoor alleen originele Volvo-onderdelen. Zo blijft uw Volvo Selekt ook echt 100% Volvo.

Bij Volvo opgeleide technici

Door doorgedreven interne opleidingen krijgen Volvo-technici onze innovatieve en authentieke Volvo-werkmethodes helemaal onder de knie.

Garantie op batterij van elektromotor

De Volvo Cars Garantie voor de batterij is 8 jaar of 160.000 km, wat zich het eerst voordoet, op voorwaarde dat de auto en de batterij onderhouden en gebruikt worden in overeenstemming met de aanbevelingen van Volvo Cars.

*Volvo Assistance wordt tot 3 jaar na de eerste inschrijvingsdatum enkel gegarandeerd voor voertuigen die oorspronkelijk nieuw geleverd werden door een in België of het Groothertogdom Luxemburg gelegen erkende Volvo-verdeler. Meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.